(Cerita Sex) Skandalku Si Gadis IPTA

(Cerita Sex) SkandalKu Si Gadis IPTA

Sebelum mula biarlah aku cerita sedikit pasal diri sendiri ni. Umur aku 30 tahun. Dah kerja dan kahwin. Aku still juga kadang-kadang memburu keinginan untuk merasa cipap lain. Kira adatlah, ada masanya dapat, tak kurang juga aku cuma telan air liur. Ikut nasib lah.

1cc7f756312696 (Cerita Sex) Skandalku Si Gadis IPTAAku kenal dengan awek ni through kawan baik aku, Raja. PAda mulanya kami plan nak keluar PD sama-sama tapi last minute dia kensel pula sebab ada urusan kerja. JAdi aku pun carilahh awek yang dikenalkan ni. Nama dia Iza, umur 22 tahun dan masih belajar di UiTM Shah Alam. Malam tu dia minta aku jemput dia dari hotel UiTM sebab dia pulang lewat dari kelas.

Aku memang belum pernah jumpa lagi dengan Iza tapi kawan bagitau body dia kecil jer. Petite size kata orang putih.

Aku tunggu dia jam 10 di tepi hotel UiTM. Berdebar-debar jugak mulanya. Tapi aku buat relax sebab aku bukanlah jenis orang yang terus terkam jer. Kalau orangnya tak sudi, buat naya jer. JAm 10.20 hp aku berbunyi…

“Abang kat mana ni? Iza baru je lepas pintu gate pak guard. Oh..abang dalam kereta ye..ok ye Iza lambai tangan ni, abang nampak? Datang ler sini” suara manja awek manis ni menyapa aku.

Aku pun drive kereta dekat sikit dengan dia. Memang tak salah kata kawan aku. Dia ni memang comel.. Yang menarik perhatian aku ialah teteknya yang agak besar dibandingkan dengan badan. Tinggi lebih kurang parsa bahu aku.dalam 155 cm kut. Berat pulak aku rasa 50 kg atau kurang. Kecik jer budaknya. Sekali pandang macam budak tingkatan 3.

aku tanya dia “kta nak ke mana ni?” Iza jawap, “mana-mana lah bang, tapi Iza lapar lagi ni. Tak dinner lagi..jom kta gi KFC or McD seksyen 3 tu”.

Aku on jer. Aku pilih jalan jauh so that dapat jugak aku berkenalan lebih lanjut dengannya. Tangan aku memang masih di strereng tapi otk blue aku ni menerajau jauh. Fikir nak ajak main, tapi tak boleh ler nak tunjuk aku gelojoh sangat.

Kitorang makan kat KFC seksyen 18 Shah Alam sebab dekat dengan rumah dia kat Seksyen 24. LAgipun aku tak nak ler dia fikir yag aku ni nak main dengan dia jer (walaupun niat tu memang ada). Aku pimpin tangan dia keluar dari kereta tu. Dia minta aku order X-meal sebab dia nak cari tempat duduk kat atas. Hmm…X-meal..macam bagi hint jer..he..he..

Sambil makan tu, aku sembang lagi tanya pasal exam, asssignment dan hal-hal lain.Ala..cerita biasa seorg student sebab dulu pun aku student UiTM juga.

MAta aku masih jer tak leh lari dari tengok tetek dia yang tersembul tu. Iza perasan mataku menakal. “eiii…mata you tu macam nak terbeliak”.

“Yer la..mana leh tahan tengok gunung you ni” aku mengusik.

“Iza, hmmmm…. abg horny lah” kataku.

1255b956312687 (Cerita Sex) Skandalku Si Gadis IPTATanpa disangka-sangka tangan dia yang kat bawah meja merayap ke celah kelangkang ku yang memang mmbonjol. Aku pakai slack jer malam tu so kalau tongkat 7 inci aku naik memang nampak boleh nampak. ” wow.. iza nak rasa boleh?,” katanya pada ku. Rasa macam menang 4D jer aku masa tu.

“ok.. makan ler habi..kita cari port sesuai.” sambungku.

Aku bawak dia kelaur dari KFC tu. lagipun dah ada 2-3 pasang mata mamat mana tauh dah start usha kitorang. Aku malas nak kecoh-kecoh.

Aku rive hala ke sksyen 25. Kat satu area perumahan baru siap situ..mula-mula aku cuak juga sebab mana tau ada pak guard lalu ker..dah sah ler orang buat projekkan.. he..he

Sampai satu kawasan baik punya..gelap yang cuma ada samar-samar lampu jalan, aku pun stop kereta dan matikan enjin.

aku mula raba cipap dia yang masih berseluar dan berbaju lengkap. Malam ni dia pakai baju bloue warna pink, bertuduung putih lilit belakang dn seluar pants warna hitam.

Dapat je rasa cipap dia, aku rasa macam ah berair. Aku pun rebahkan seat kereta dan start jilat cipap dia yang dah berlengas dengan air nikmat tu. Suara dia dah terketr ketar..uhhmmmmm ahmmmm

Sambil tu tangan aku meraba tetek dia.. hmm..tak ler besar mana pun sebab dia pakai bra jenis span tebal tu.. Tapi tak mengecewakan lah. Cipap dia licin.

“baru shave petang tadi bang”, katanya.

Dalam 5 minit aku menjilat dia tarik rambut aku kuat..aku rasa dia climax kut.

Lepas tu aku suruh dia naik atas aku. Aku londehkan seluar dan tongkat 7 inci aku tersembut keluar. Iza genggam batang aku dan menjilat.. wah..memang berpengalaman dia ni. Silap silap boleh terpancut aku sebab cara dia jilat tu memang profesional.

Aku yang dah tak tahan minta dia stop sebab aku nak fuck cipap dia pula.

Dia kangkang atas badan aku dan mula masukan perlahan-lahn batang aku dalam cipap dia. Mula-mula tu perit sekit sebab batang aku agak tebal dan tangan dia yang genggam batang aku pun tak dapat nak genggam habis.

LAst last dapat juga. Mulalah aksi turun naik. Aku suka posisi doggie sebenarnya tapi logik lah kan..macamaan nak buat doggie dalam kereta. Dia turun naik sambil mulutku menghisap teteknya yang ranum.

LAst-last aku cakap aku dah nak pancut… aku nak pancut luar tapi Iza geleng kepala..

“Lepas kat dalam lah bang, Iza makan pil. Lagipun lama tak rasa batang besar macam abang ni”

Oklah kataku..

Tba-tiba dia picit bahu ku kuat lagi..rupanya dia climax lagi..aku pun memang tak tahan last last aku pun menyembur dalam cipap dia.. arggghhhhhhhh sedapnya iza…. iza pun sedap bang………………………………..

huh..aku mengeluh… sdap betul kemutan awek 22 tahun ni.

“Iza sukalah main dengan husband orang ni.. tahan lama dan berpengalaman” katanya masa kitorang pakai balik seluar dan baju.

“Ada beza ker? boyfriend you macamana?”

“huh..dia tu.. tau nak puas sendiri jer. walaupun ni kali pertma iza main dengan abang, iza puas sangat tau” matanya melirik manja ke batang ku yang masih basah dengan air mani tadi.

“lain kali kita jumpa lagi kita check in hotel yer.” ajak aku..Iza angguk kepala laju.

Lepas tu aku pun hantar dia balik ke rumah sewanya di Seksyen 24. Aku hantar sampai depan pintu rumah. Aku sempat lagi meramas bontotnya, dapat aku rasa air mani aku yang lepas kat dalam cipapnya dah melilih keluar sampai ke bontot. Lepas mengucup dahi dan bibirnya aku minta diri untuk pulang.

Dalam perjalanan aku dapat sms darinya…” Abng.sedap sangatlah bang. Rasa terkemut-kemut lagi cipap Iza bayangkan batang besar abang tu. Nnt kita jumpa lagi ok. luv u.. “

Aku menunggu masa sebab kawan aku, Raja kata dia plan untuk threesome party dengan Iza dan bila aku tanya pada Iza, dia dah agre cuma tunggu lepas habis exam mid-sem nanti. Nanti aku cerita lagi. Kalau berminat boleh try contact aku kat alamat minat69 at gmail dot com



[[T_F]]Data Leak Prevention – Data Security Solutions – Information Theft Protection, Detection and Prevention Software Productstracefusion_signature=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[[T_F]]

Your Ad Here

More 3GP Melayu Video Below:

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!