(Cerita Seks Awek Bertudung): Nikmat Bas Express – Part 1

(Cerita Seks Awek Bertudung): Nikmat Bas Express – Part 1

“Nor, jangan lupa pulang hujung minggu ni.”

“Tengoklah kalau ada masa, saya sibuk ni.”

“Jangan tengok-tengok, sibuk macam mana pun kau kena balik.”

Nor Amira Balqis dengan perasaan berat menguatkan hatinya untuk pulang ke kampungnya hujung minggu itu. Permintaan ibunya perlu ditunaikan. Sejak ayahnya meninggal tahun lepas dan ibunya berkahwin lain enam bulan selepas itu maka hatinya tawar untuk pulang. Perjalanan dengan bas ekspres amat memenatkan. Apalagi perjalanannya memakan masa enam jam.

Bas bergerak perlahan-lahan. Nor menoleh keluar. Waktu sudah jam 9.00 malam tapi cahaya di luar terang benderang. Beginilah keadaan di ibukota, manusia-manusianya sentiasa sibuk dan tak pernah tidur. Malah pada malamnya keadaan lebih meriah daripada siangnya. Sudah beberapa tahun Nor berada di sini dan dia amat arif dengan kehidupan ibukota.

Nor membetulkan blaus dan tudung yang dipakainya. Tiupan angin melalui tingkap yang sedikit terdedah menyebabkan tudung yang dipakainya senget. Tidak ramai penumpang di atas bas malam ini. Hanya separuh tempat duduk yang terisi. Beberapa deret kerusi di bahagian hadapannya juga kosong. Tempat duduk Nor agak terkebelakang sedikit. Dia menoleh ke belakang hanya terdapat dua orang lelaki India yang duduk betul-betul di kerusi di belakangnya. Selain dari itu kosong. Dia melontarkan senyum pada lelaki itu dan di balas dengan “hai” daripada salah seorang lelaki tersebut.
“Kau baliklah sekejap nak uruskan tanah aruah bapa ni. Aku dah cakap dah pada orang di pejabat tanah tu. Semua dokumen dah siap untuk kau balik tanda tangan saja untuk tukar nama.” Nor masih teringat lagi suara maknya di telefon dua hari lepas.

Bas terus menderu membelah malam. Nor melihat keluar bas, jelas telah keluar dari kawasan bandar melalui lebuh raya yang membelah bukit dan kawasan ladang kelapa sawit. Keadaan di luar gelap gulita. Suasana dalam bas makin sunyi mungkin penumpang mula mengambil peluang untuk melelapkan mata. Cahaya dalam bas juga remang-remang saja apabila pemandu mematikan lampu memberi peluang penumpang melelapkan mata. Di belakang Nor masih terdengar India berdua tu masih lagi berbual.

th 63377 bus express part1 001 123 143lo (Cerita Seks Awek Bertudung): Nikmat Bas Express   Part 1Terasa sejuk penghawa dingin bas ini agak kuat lalu Nor mengenakan jaket yang dibawanya. Setelah itu dia merebahkan kerusinya kebelakang supaya selesa sedikit. Tiba tiba dia terasa ada tangan hinggap di atas buah dadanya membelai dan meramas dari belakang kerusi. Ketika dia hendak bangun tiba-tiba seseorang duduk di kerusi sebelahnya. Nor menoleh dan melihat India yang duduk di belakang tadi duduk di sebelahnya itu. Tangan yang sedang meraba buah dadanya tentunya tangan kawannya.

“Awak tak perlu bising,” bisik India di sebelahnya.

Nor terasa tangan yang membelai buah dadanya kini menyusup masuk ke dalam baju dan menolak branya ke atas lalu terus meramas buah dadanya yang mula tegang.

“Awak nak apa?” tanya Nor.

“Saya nak awaklah,” Jawab India tu.

“Dalam bas ni?” Tanya Nor.

“Yelah,” tangan lelaki itu mula membuka butang blaus yang di pakai Nor.

“Tak payah buka semua, nanti susah.”

Nor bimbang takut penumpang lain tahu. Jika dia menjerit atau membantah mungkin sesuatu yang tak dijangka mungkin berlaku kepadanya. Dua orang lelaki India ini kelihatan kekar. Sekali pulas saja lehernya boleh patah dan mayatnya saja yang sampai ke kampungnya.

Tangan India yang meramas buah dadanya dari belakang masih tekun dengan tugasnya. Walaupun tidak merelakannya tapi nafsunya bangkit juga bila kedua-dua buah dadanya dibelai dan diramas. Celah kangkangnya terasa berdenyut-denyut dan terkemut-kemut. Nor mula meraba celah kangkang India di sebelahnya. Terasa keras balaknya tapi masih dalam seluar.

“Keluarkanlah,” bisik Nor.

India itu tersenyum menerima pelawaan Nor dan dengan senang hati membuka zip seluarnya dan mengeluarkan balaknya tanpa melondehkan seluarnya. Nor meraba-raba dalam gelap. Tangannya meneroka di celah paha lelaki India itu.

“Awak tak pakai underwear?” tanya Nor.

“Tak, baru senang sikit.” Jawab lelaki india itu selamba.

Nor tergelak perlahan. Tangannya masih meramas-ramas balak lelaki India itu. Antara takut dan berani dia melurut batang lelaki tersebut yang semakin keras. Pada perkiraan Nor balak lelaki ini memang besar dan panjang. Terasa ada kulit lembut membalut kepalanya yang membulat dan licin.

“Shhh… jangan bising,” bisik India tu lagi.

th 63389 bus express part1 004 123 60lo (Cerita Seks Awek Bertudung): Nikmat Bas Express   Part 1Tangan India di sebelahnya mula menarik zip seluar yang dipakai Nor. Tangannya menyusup masuk ke celah kangkang Nor dengan agak sukar dan susah-payah. Melihat lelaki India yang terkial-kial itu maka Nor membuka butang atas seluarnya lalu melondehkan sedikit seluarnya. Tangan India itu dengan cepat menyerbu ke cipap Nor dan membelainya.

Nor juga memberi reaksi yang sama. Dia membelai balak India yang duduk di sebelahnya. Bahagian kepalanya terasa lembab dan hangat. Di bahagian hujungnya yang terbelah terasa berlendir dan licin. Nor faham bahawa lelaki ni sudah amat terangsang hingga air mazinya sudah mengalir keluar membasahi bahagian kepalanya.

“Panjang awak punya ni.” Bisik Nor.

Dia menolak kulup balak itu menyerlahkan kepala balak yang memang tak dapat dilihat dalam kegelapan malam. Nor dapat merasakan dengan jarinya kulit lembut yang membungkus kepala licin sudah tertolak ke belakang.

“Awak tak potong ke?” Tanya Nor ingin tahu.

“Kenapa, awak tak suka?” Balas lelaki india itu bertanya.

“Saya belum pernah rasa batang tak potong,” jawab Nor ringkas.

“Awak cuba dulu, nanti pasti awak ketagih.”

“Macam hisap dadah saja, boleh ketagih.”

“Kira macam hisap jugalah, cuma yang ini hisap pakai mulut bawah. Kalau sedap beritahu kawan-kawan, kalau tak sedap bagitau saya.”

th 63383 bus express part1 003 123 153lo (Cerita Seks Awek Bertudung): Nikmat Bas Express   Part 1Nor hanya tersenyum dalam keremangan malam. Ada-ada saja lelaki India ni. Macam makan di restorans saja kalau sedap bagi tahu kawan-kawan. Hebat sangat ke batang hitam tak bersunat tu.

Lelaki India itu masih meneruskan aksinya membelai dan menggosok taman rahsia wanita melayu di sebelahnya itu. Bukan selalu dia mendapat peluang menikmati wanita melayu. Wanita yang sebangsa dengannya selalulah dia mengadakan projek. Wanita di sebelahnya ini berwajah cantik dan bertubuh mengiurkan. Kerana itu sejak mula wanita ini melangkah naik ke dalam bas tadi dia telah memasang angan-angan untuk merasainya.

“Awak dah cukup wet ni,” bisik India tersebut setelah menyucuk dua batang jari ke dalam cipap Nor. Jarinya yang telah basah itu diciumnya. Bau cipap wanita cantik ini amat mengiurkan. Nafsunya makin menyala dan batang balaknya makin berdenyut-denyut tak sabar mencari sasarannya.

Nor tahu yang dia memang mudah berair. Tersentuh saja buah dadanya dan bila celah kangkangnya dibelai-belai maka cairan panas pantas saja mengalir keluar. Malah bila membayangkan zakar lelaki pun seluar dalamnya mudah basah.

”Habis nak buat macam mana ni?” tanya Nor.

“Awak kasi pusing sana, punggung kasi sinilah,” jawab India tu pulak.

“Awak nak main punggung ke?” Tanya Nor.

“Taraklah, main depan jugaklah tapi dari belakang,” sambil mendorong Nor untuk menonggekkan punggung ke arahnya.

th 63394 bus express part1 005 123 10lo (Cerita Seks Awek Bertudung): Nikmat Bas Express   Part 1Nor mengiringkan badannya. Seluar yang dipakai ditarik lebih ke bawah. Sepasang paha kembarnya terdedah dan rekahan di antara kedua pahanya melebar. Nor mula merasakan ada benda bulat licin berlegar-legar di belahan pantatnya. Kepala balak India tu yang turun naik membelah mulut cipapnya. Sepasang bibir yang lembab makin terkuak bila kepala butuh lelaki itu ditekan makin kuat. Hingga kemudiannya perlahan-lahan terbenam. Makin dalam dan makin dalam hingga akhirnya santak ke pangkal.

“Ohhhh!!!!” keluh Nor perlahan.

Nor merasakan lelaki India itu menghentikan gerakannya seketika. Dia hanya merendam balaknya dalam cipap hangat buat beberapa ketika. Batang besar, panjang dan keras itu memenuhi semua ruang rongga cipap wanita melayu itu. Pelan-pelan Nor mula mengemutkan batang yang terendam itu.

“Ketat…kuat kemutnya,” komen India tu.

“Awak tak suka?”

“Suka, suka. Barang awak sungguh istimewa. Paling sedap yang pernah saya rasa.”

th 63380 bus express part1 002 123 518lo (Cerita Seks Awek Bertudung): Nikmat Bas Express   Part 1Nor menarik tangan lelaki India yang mengongkeknya untuk membelai buah dadanya. Tangan kawannya yang berada di belakang telah hilang dari menjalankan tugasnya. Agaknya dia sedang melancap batangnya yang pastinya sedang tegang dan mengeras.

Dengan tempo yang perlahan India itu mula menghayun. Nor mengigit bibir takut suaranya terkeluar. Kalau dalam bilik sudah lama dia meraung dan mengerang kesedapan. Nikmat sungguh batang india ni. Mungkin kerana batang balak lelaki ini panjang hingga kepalanya menyentuh batu meriyannya maka dia terketar-ketar kesedapan. Tiap kali kepala bulat itu menyondol pangkal rahimnya maka tiap kali itu juga Nor rasa bagaikan terkena arus elektrik. Dia menggelepar kelazatan.

Hanya beberapa minit Nor sudah mengalami orgasme. Dia klimaks penuh nikmat dan lazat. Menyembur air lazatnya menyiram kepala butuh lelaki India itu. Lelaki itupun dapat merasakan kepala pelirnya yang terloceh disiram oleh air yang hangat. Terketar-ketar pahanya kerana kesedapan. Direndam dulu buat seketika bila batangnya diperah-perah bila Nor mengalami orgasme. Bagaikan terbang di langit biru dek kesedapan yang amat sangat.

Selepas dua minit berdiam diri, lelaki India itu menyambung gerakannya menyorong dan menarik dengan tenang sehingga Nor kembali kejang dan mengerang. Terkemut-kemut lubang cipapnya meramas batang lelaki India itu.

“Aku nak pancut ni,” bisik lelaki yang sedang memeluk erat tubuhnya. Agaknya lelaki india itu sudah tak mampu bertahan lagi. Kemutan wanita melayu ini memang handal.

“Pancutlah,” jawab Nor pendek.

“Pancut dalam atau luar?”

“Pancut dalam, aku nak rasa awak punya.”

India itu memeluk erat badan Nor dan menekan balaknya sedalam mungkin lalu memancutkan maninya. Berdas-das dilepaskan maninya menyiram pangkal rahim Nor.

“Arrgh….!”

Nor mengeluh kuat. Dia tidak dapat mengawal suaranya. Namun tidaklah begitu kuat. Dia dapat merasakan balak India itu mengembang berkali-kali bila memancutkan air maninya ke dalam rahim Nor. Benih India menyemai ladang melayu yang sedang subur.

Setelah reda India tu mencabut balaknya lalu memasukkan balaknya ke dalam seluar macam tiada apa yang berlaku. Nor mengambil tisu dari beg tangannya lalu mengesat air mani yang banyak keluar dari cipapnya.

“Banyak you pancut.”

th 63370 bus express part1 006 123 226lo (Cerita Seks Awek Bertudung): Nikmat Bas Express   Part 1“Sudah satu minggu tarak dapat,” komen India tu.

“Macam mana, sedap?”

“Memang sedap, pertama kali main dengan perempuan melayu.”

“Batang I okey ke?” tanya lelaki India itu.

“Pertama kali rasa batang India tak sunat, tak sangka sungguh sedap.”

Nor melihat ke luar dan dia tahu yang bas akan berhenti di tempat rehat. Cepat-cepat dia perbetulkan pakaiannya sambil membuang tisu ke dalam bakul sampah di laluan tengah. India itu berpindah tempat ke belakang.

Ketika itu bas membelok ke kawasan rehat dan rawat di sebelah lebuh raya dan berhenti lalu memasang lampu. Kedengaran kawan lelaki India itu mengeluh. Dia menunggu gilirannya tapi bas ini berhenti pula.

Penumpang mula turun untuk berehat sambil minum. Jiran dua orang dibelakangnya juga turun tanpa menoleh kepadanya. Tetapi Nor mendengar bisikan di telinganya.

“Nanti bagi saya rasa pula.”

“Saya nak hisap batang U, U cuci bersih-bersih tau.” Nor memberi arahan.

“Okey, no problem.”

Nor tahu ini suara lelaki yang sedang meramas-ramas teteknya tadi. Nor bangun dan turun dari bas. Dia perlu ke bilik air bila terasa melekit di cipapnya. Cipapnya perlu dibasuh supaya lebih segar. Dia tahu dia perlu melayan lelaki india yang seorang lagi yang masih menunggu gilirannya.

(c) Author: Casteloworks



[[T_F]]Data Leak Prevention – Data Security Solutions – Information Theft Protection, Detection and Prevention Software Productstracefusion_signature=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[[T_F]]

Your Ad Here

More 3GP Melayu Video Below:

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!