(Cerita Seks Melayu) Kehangatan di Genting Highland

(Cerita Seks Melayu) – Kehangatan di Genting Highland Kisah ni bermula semasa kami bermalam ni genting highland,  nak di pendekkan cerita awek tudung ni custemer aku… oh ye aku ni jual kereta…aweks tudung ni memang cun giler nama dia sue ( bukan nama sebenar la ) kalau taruk nama betui pun bukan korang kenal pun [...]

(Cerita Seks Melayu) Hebatnya Batang Melayu

(Cerita Seks Melayu) – HEBATNYA BATANG MELAYU Oleh: Teratai “En. Aziz free ke petang ni. Saya perlu stayback kerana nak habiskan kerja. Esok boss perlu untuk meeting lembaga pengarah,” tiba-tiba saja Airin tercongak di depan mejaku. “Pegawai lain tak ada ke?” tanyaku. “Semua mereka ada hal, tak boleh nak stayback,” Airin merayu kepadaku. Aku faham [...]

(Cerita Seks Melayu) ABANG IPAR YANG GAGAH

(Cerita Seks Melayu) – ABANG IPAR YANG GAGAH Oleh: Teratai Ini adalah bencana, fikir Salina. Kenapa nasib buruk ini menimpanya. Dia merasakan tidak pernah melakukan apa-apa dosa. Mengapa dia perlu menerima hukuman ini. Salina menyesali nasib malang yang menimpanya. Tidak adil kerana semua ini berlaku pada dirinya. Dua tahun Salina berkahwin dengan Khairul. Dua tahun [...]